Juuksed õitsele! (ehk pulmad vol. 5)

09:10
Seekord jagab Helena ideid, kuidas päikeselistel suvekuudel juukseid lilledega kaunistadaa.

Suvi ja lilled käivad kahtlemata kokku nagu sukk ja saabas. Veel enam siis kui tegemist on mõne sulni suveüritusega, kus ilm on hea ja lilledega kaunistatud juustel justkui oma loomulik roll täita. Just seetõttu otsustasin ka ise eelmisel suvel oma pulmas nii enda kui ka oma pruutneitside juukseid lilledega ehtida - annan allpool ülevaate, kuidas tegin oma armsatele pruutneitsidele kenad kaunistused ning toon välja veel mõned kaunid ideed, mida netist inspiratsiooniks leidsin :)

Mina ja mu imelised pruutneitsid, kelle lilleõied juustesse valmistasin ise. Minu peaehte autoriks on aga Helen Valk-Varavin.
Allikas: Maris Treufeldt

Kuidas teha lilledega juuksekaunistust?

Vaja läheb:

- sobivas toonis kunstlilli (saadaval lillepoodides ja ka kunsttarvikuid müüvates kauplustes) - samas võid ajutise kaunistuse tegemiseks suvel vabalt ka aasalt või aiast lilli näpata :)
- juukseklamber (saadaval kasvõi supermarketites - võta täpselt selline, millist soovid)
- lilleteipi (saadaval lillepoodides - kui tõmbad, siis venib pikemaks ja vahelt tuleb liimine pind välja)

Nii nagu ka varasemas blogipostituses välja toodud rinnalillede puhul, nii alustasin ka siinkoahal esmalt sellest, et hakkasin lilli omavahel kokku sobitama - vaatasin oma peakaunistust, millel olid beežikad ja lillakad toonid, ning leidsin selle järgi sobivad õied.

Allikas: Helena erakogu
Seejärel lõikasin lillede pikkuse sobivaks, panin nad omavahel kokku (kinnitasin taas kord igaks juhuks veel ka traadiga) ning siis mässisin lillevarte ümber (ja traadi nähtavate kohtade peale) rohelist lilleteipi. Lisasin kimbule ka juukseklambri ja fikseerisin selle samuti lilleteibiga.

Allikas: Helena erakogu
Allikas: Helena erakogu
Kokkuvõttes sai minu arvates igati armas tulemus, aga pean tunnistama, et kuna tahtsin teha üsna tagasihoidlikke (ja kaalu poolest kergeid) kaunistusi, siis oli nokitsemist üsna palju - suurema klambri ja ehte puhul oleks ilmselt pisut lihtsam :D

Lisan siia veel mõned ideed lahedatest lillelistest juuksekaunistustest, millele mu pilk sel suvel pidama on jäänud - neist enamikku on üsna lihtne valmistada ja vaja läheb vaid juukseklambreid, nõelu või kumme, lilli ja natuke materjale kinnitamiseks. Ja tulemus on kahtlemata lummav!

Vahva suvise lillekrooni meisterdaamiseks pole samuti vaja muud kui materjali krooni põhja tegemiseks, lilli ning kinnitusvahendeid. Vaata näiteks õpetust 1 ja õpetust 2
Allikas: Pinterest
Allikas: Mumu
Allikas: The Lodge
Klambri, paela või peavõru asemel võid lisada lilli ka juuksekammile, mille saad mugavalt soengusse sättida
Allikas: Intimate Weddings
Allikas: wedding club
Allikas: Feminine Prettiness
Omaette võlu on ka neis kaunistustes, kus lilli pole sugugi palju - üleüldse võib sellistel puhkudel lilled näiteks ka pärlitega asendada ja lisada need paelale või peenele kummile, mida ümber juuste kanda
Allikas: Express-0
Allikas: popsugar
Allikas: LetsGetWeddy
Allikas: Mon Cheri
Ja loomulikult saab lisada üksikuid või mitmeid lilleõisi ka tavalistele, krunni torgatavatele juukseklambritele või kinnitada neid peavõru külge - siin on piiriks vaid fantaasia! Guugeldage enne meisterdamist kindlasti veel ideid juurde, sest neid on netiavarustes tohutult palju! ;)

Lillelist suve!

Helena

Mina oma lillekaunistusega eelmisel aastal toimunud pulmas
Allikas: Maris Treufeldt


Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.