Klotsidest lamp lastele

08:00
Eliise pakub välja idee, kuidas loomingulisel viisil lastele klotse kinkida.

Nii suurematele kui ka väiksematele lastele meeldib klotsidega mängida ning neid torniks, majaks või müüriks laduda. Miks kinkida neid lastele tavalises karbis või kotis, kui tegelikult saaks kingituse hoopis mitmekülgsemana paki sisse seada?

Nimelt leidsin Architecture and design leheküljelt klotsidest laotud lambi idee. See tähendab seda, et klotsid laotakse lambi ümber nii, et valgus paistab avadest läbi ja pakub hubast valgust. Seega võib kingituse saaja kasvõi iga päev endale uue disainiga öölambi laduda ning päevasel ajal niisama klotsidega mängida. 

Allikas: architecturendesign
Sellise kingituse meisterdamiseks on vaja lampi, klotse ning vajadusel kahepoolset teipi klotside kinnitamiseks. Samas võid seesama klotsidest ümbris lihtsalt lauale toetuda. Edasine on juba fantaasia küsimus. Kindel on see, et rõõmu on nii klotsidest kui ka lambist, mida ise saab kujundada. Pakun välja mõned lahendused:

Allikas: inhabitat

Allikas: etsy
Lastel läks mänguhoos alles hiljuti üks öölamp katki. Nüüd on hea võimalus sedasama lampi taaskasutada. Vaja veel vaid klotsid soetada ja laduma asuda.

Eliise

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.